Blog Muhasebesi Mim

, , 21 comments

Merhaba arkadaşlar, sanırım ilk mim çalışmam olacak. Umarım layıkıyla üstesinden gelebilirim. Son bir kaç aydır çok güzel dostluklar kurdum burada, bana özellikle beğeni ve yorumlarıyla destek olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Sevgili  Fatma Nur beni bu güzel olayda mimlediği için ona da ayrıca teşekkür ediyorum. Hazırsak başlayalım :)


  • BLOG ALEMİNE NASIL GİRDİN?
Blog ile ilk tanışmam aslında 12 yaşında oldu, üzerinden 10 sene geçmiş. Çocukluk arkadaşımın önerisi üzerine, "Parazitcity" adı altında bir blog kurmuştum, . O zamanlar hiç bilmediğim duyguları anlatmaya çalıştığım bir kitap çalışmam vardı. Kendimi geliştirebileceğimi düşünmüştüm. Ne yazık ki çok uzun sürmedi. Daha sonra 2015 yılında bendeniz Deepinside olarak geri döndüm. Büyük bir ayrılık ve hüsran döneminin filizleri yeşerirken, zihnimi rahatlatmak adına yazmaya başladım. Bir kaç dergide yazı yayını işleriyle uğraşırken şimdi gelebildiğim noktaya kadar geldim. Sonuna kadar da ilerleyeceğim umudu ile devam etmekteyim. 

  • HANGİ BLOG SANA İLHAM OLDU?
Buraya kadar ilerlememe en çok destek olan blog Ruhsuz Atmaca oldu diyebilirim. Beni sürekli yüreklendirmeye çalışan sevgili arkadaşım ile aynı üniversitede olduğumuzu da kısa zaman içerisinde instagram üzerindeki "Marmaralı Bloggerlar Nerede?" başlığı ile öğrenmiştim. Ardından tabi ki ilerlemeye devam etmek adına en büyük ilhamı Deeptone'dan aldım. Kimse beni takip etmezken bile her yazımı özenle okuyarak moral oldu. Buradan ikisine de kucak dolusu sevgiler dilerim :))

  • BLOGA YAZDIĞIN İLK YAZI İLE SON YAZI ARASINDA FARK VAR MI?
Sevgiyi ve aşkı doruklarda tattığım ilk senelerde yazmıştım ilk yazımı. Konu bakımından maalesef tek kalmış olan ilk yazımdır. Ancak her geçen gün kendimi daha da geliştirmek için sürekli uğraşmaya devam ettim. Kaybettiğim kitap okuma alışkanlığımı blog yazarak yeniden kazanmaya başladım. Dilerseniz buraya kolaylık olsun diye iliştiriyorum bir de siz değerlendirin İlk Blog Yazım. Sanırım değişmeyen tek şey üzerinde durduğum hüzün ve ayrılık konusu oldu. 

  • YAKIN ÇEVRENDEKİ İNSANLAR BLOGUNU BİLİYOR MU?
Başta en büyük destekçim olan annem ve ailemin geri kalan üyelerinin çoğu buralarda bir şeyler karalamaya çalıştığımı biliyor. Hatta aramızda kalsın sevgili dostlar ama yazılarımı zamanında ismen olmasa da konusal olarak kendisine adadığım ve blog yazmama neden olan insan bile blog yazdığımı biliyor. İyi oldu sana Deepinside :))


  • BLOG YAZMAK YAŞANTINA NE KATTI? YA DA NE ÇIKARTTI?
Hayatıma negatif bir etkisi olduğunu asla düşünmüyorum. Hatta yazamadığım zamanlarda kendimi kötü hissetmeye başladım. Bir çok yeni kalem tanımama fırsat verdi. Yalnız olmadığımı kesinlikle kanıtladı bana. Büyük dergilerin bile başlangıçlarının blog olduğunu gösterdi. En kötü anımda bile içimi rahatlatmama yardımcı olan beyaz sayfalarını "Yeni Kayıt" tuşu ile önüme döktü. Daha ne denilebilir ki... :)

  • ŞUAN BU MİM YAYINI İLE BİRLİKTE BLOGUNDA KAÇ YAZI VAR VE KAÇ SAYFA GÖRÜNTÜLENMEN VAR?
Toplam 180 ancak bu mim ile birlikte yayınlanan 156 tane yazım bulunuyor. Yazılarımın çokluğu görüntülenmem ile doğru orantılı olmadı maalesef. Şu ana kadar 20.302 sayfa görüntülenmesine sahibim. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

  • HANGİ BLOGUN MUHASEBESİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSUN?
İlk sorulu mimim olduğu için başta çok heyecan duyduğumu söylemek isterim. Beni kırmazlarsa;

Mimlemek istiyorum. Hepinize musmutlu hafta sonları dilerim. İyi eğlenceler :))


21 yorum:

  1. Hemencecik yazıp yayımladığın için çok mutlu oldum.:)) epey bir yazı birikimi var ne güzel. Gelmişken diğer yazılarınada bir göz atayım.:)🤗mutlu kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben çok mutlu olduğum beni de kattığın için. Yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim:) Sevgiler... Daha çok beklerim:)

      Sil
  2. heeey ilk yazılarım aşktan sevgiden diyosun yanii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yazım yakında ulaşacağım yazılar tadında deep ;))

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. :)

    YanıtlaSil
  4. İnanın benim de ilk denememdi. Zorlama yok tabi ki yazamazsanız da yorumunuz bile çok değerli teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  5. Çok özel bir kalemi çok güzel bir edebî olan bir bayanın blog alemine katılımı güzellik kattı.
    Emeğinize sağlık .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Çok mutlu oldum böyle düşünmenize. Hepimizin emeğine sağlık :))

      Sil
  6. İyi ki katılmışsınız blog alemine. Sizi tanımak güzel. Ben de en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten öyle yaa bende mesela yazmadığım zamanlarda kendimi suçlu hissediyorum :)) çok güzel bir yayın olmuş emeğine sağlık ve inşAllah daha da yazmaya ve bizimle olmaya devam edersin :)

      Sil
    2. Ebemkuşağı

      Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Ayrıca kırmadığını için teşekkür ederim. Hepimizin emeğine sağlık :))

      Sil
    3. Iman Power

      Çok teşekkür ederim. Umarım daha nice güzel yazılarımıza hep beraber. Yorumunuz benim için çok değerli, mutlu oluyor insan böyle insanlarla birlikte oldukça :))

      Sil
  7. Başlattığım mim bu şekilde yayılması hoşuma gidiyor. Ancak halen bana haber verılmiyor.:( Yine tesadüfen gördüm. Halbuki ben mimi başlatırken bu tarz bir ricam vardı...
    Sanırım kimse dikkate almamış. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim başta böyle güzel bir mimin mimarı olduğunuz için. Ancak böyle bir rica olduğundan haberim yoktu sizi takip edeceğim. Özür diliyorum :(

      Sil
  8. Blog yazmak konusunda çok hoş bir mim olmuş gerçekten. :)
    Cevaplar da samimi :)
    Ben de beklerim bloguma, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum sizi takipteyim zaten:) Sevgiler

      Sil
  9. Mim yazılarını çok seviyorum ve beni de bu mim'e davet ettiğin için sana neşeli teşekkürler gönderiyorum :)) Ben de yaptım sayende :) Deeptone, ne tatlı değil mi :) Bana da öyle bir etkisi olmuştu, hâlâ da olur :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cevapladığın için asıl ben teşekkür ediyorum. İnsanların birbirine bu denli güzel etkiler bırakması ne kadar da güzel. insan gerçekten de neşe doluyor :))

      Sil
  10. Bu mim olayı çok güzel oldu☺️

    YanıtlaSil