DEEPTONE Etkisi

, , 23 comments

İnsanı sevmekten geçer başta yaşamak, uzaklaştıkça yaklaşırsın ve yazmaktan asla vazgeçmezsin. Bu yüzden yüreğim, iyi insanlarla dolup taşar benim. Bu insanlardan biri de sen oldun Deep. Binlerce güzel insan topladık, güneşin doğuşuna zaman zaman batışına şahit olduk yazılarımızda. Hepimizin, birer gülüş ve düş ile süsledin sayfalarını. Bu yüzdendir ki teşekkür etmek isteyişim, sade ve derin yüreğine. Blog dünyasının en samimi yazarı, beni cesaretlendirdiğin her gün için minnettarım sevgili dostum. Tüm ruhumu bir bardağa döküp içtim bu kısa zamanda. Elimde hiç bir şey yokken aslında çok fazla şey olabileceğini gösterdin. Kısa zamanda büyük yol aldım sayende. Yeni ve güzel insanlarla bütünleştim. Bu güzel başlangıç, hep birlikte sonuna kadar devam eder umarım.

Aynı zamanda bu güzel teşekkürü yazmam için beni de aralarına alan (https://girift0.blogspot.com.tr/) çok teşekkür ederim.

23 yorum:

  1. Ne kadar güzel yazmışsın deep gerçekten gonlu yüreği samimi içten bir insan blogger de bana bile o güzel yüreğiyle dokundu güzel dostlar kazandırdı gerçekten bir gün onunla karsikli bir çay içmeyi çok istiyorum gerçekten 😊❤inşallah bu dileğim bir gün gercek olur 😊❤ve birde senin gibi güzel bir dostu kazandırdı hoşgeldin canım benim 😊🌸sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir gün gerçekten de böyle güzel bir organizasyon planlayabiliriz. Çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Ben de aynı şekilde hissediyorum. Biz birbirimizi desteklemeye devam ettikçe kalbimiz hep pır pır olmaya devam edecektir eminim ki. Hoşbulduk sevgili sessizkaldım, hep birlikte bir gün oturup güzel sohbetler edebiliriz umarım :))

      Sil
  2. ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK İÇTEN OLMUŞ :))) UMARIM DEEPTE MUTLU OLUR :) BEN KENDİ YAYINIMDA DA SENİ PAYLAŞTIM HERKES GÖRSÜN BELKİ YAPMAK İSTERLER :) SEVGİLERİMLEEE

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili dostum. Umarım beğenir senin de eline yüreğine sağlık :))

      Sil
  3. "Deeptone etkisi" Ne güzel tanımlamışsın.Yine onun sayesinde yeni bir arkadaş daha tanıdım.
    Merhaba...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim yorumun için ben de aynı şekilde merhabalar :))

      Sil
  4. Ne güzel bir etkidir onunkisi herkese yayılan ve yayıldığı yerde güzel izler bırakan. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük teşekkürler deep e gerçekten de teşekkür ederim yorumun için :))

      Sil
  5. Bir şekilde hepimize tesir ediyor galiba ''DEEP'' ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ne kadar da güzel bir yazar :) Bizleri de buluşturdu.

      Sil
  6. ayyyy kelebek etkisi biliyodum da deep etkisi de varmış demekkisiiii :) ay işallah hep güzel şeyler yazarııız. ayrıcaaa, bi deee sen gerçekten de iyi yazan birisin ki yaaa, işallah yazmayı bırakmazsın, dergilerde okuruz öykülerini, denemeleriniii, ben seni sadece günyüzüne çıkardım biraz burdaaa, sen kendi kendine yazıyodun, şimdi tatliş arkadaşların var ki, senin gibiler yanii :) tişkir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hep böyle devam eder deep etkisi :)) heyyo

      Sil
  7. Bana da bir iki teşekkür edeydin. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin teşekkürün ayrı yahu :))

      Sil
    2. Haha şaka yapıyorum. Çok güzel cidden. İlerlemen ve olan yeteneğini paylaşarak bunu ilgiye dönüştürmen. Böyle devam. Benim teşekkürüm o dur.

      Sil
    3. Biliyorum asıl bu yüzden kocaman teşekkür ediyorumm :)

      Sil
  8. Yaratıcılık;üretme becerisi;belki de hakiki bir var oluş gerçeği;anlamı ve insanın üst dünyalara açılma bileti...Deep bildik insan zavallılığını zorluyor;yok sayıyor kemirgen kalmak isteyen saçma sapan evrim hatası veya fazlalığı olan muhteşem ve korkunç canlıları...Deeptone bu;tutunmuş sımsıkı yaşamın ve yaşama ait bütün rüzgarlara;kutluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar da güzel kelimelerle açıklamışsınız yüreğinize kaleminize sağlık :)) Teşekkür ederiz.

      Sil
  9. Çok güzel yazmışsın gerçekten ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. Sevilmez mi Deep?Çok değerlidir çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de öyle. Teşekkür ediyorum yorumun için :))

      Sil