Annihilation

, , 7 comments

Eskiden arka balkondan dışarı izlediğim zaman bulutların arasındaki ejderhanın kanatlandığını görürdüm. Üzerinden belki de 10 yıl geçti yeniden çıktım o balkona bir de kuyruk eklenmiş ejderhama, yılan gibi sürünmeye çalışıyor. Bir kez üflesem tüm nefesimi üzerine ve uçursam taneleri kanatlarına diye düşündüm. 

Sen de mi yalnızsın ince bulut ?

Bazen de ismimi fısıldadıklarını duyarım. Çoğunda çıkan ses annemin tınısında yayılır kulağıma. Kafamı kaldırıp içeri bakarım, annem de bana bakar. Sadece somurtup odama geri dönerim. İçten bir gülümsemeyi bile veremem ona ne kadar da hainim. Sanırım yalnız kalmamın tek suçlusu bu, hain duygularım; bıkkınlıklarım, somurtmalarım ve en kötüsü de anın değerini bilmemem. Ne yazık...

Nedenini bilmediğim haykırışlarım var, sorgulamak istemediğim. Bahsetmekten kaçındığım ve yargılamaktan korktuğum. Eski duyguları perçinleyen soluklarım var. Bolca yalnızlık. Tanımadığım insanlara olan öfkemi tanıdıklarıma karşı baskılayamadığım anlarım da var. 

Nedenini bilmediğim yalnız bırakılışlarım var... 


7 yorum:

  1. Daha çok "olumsuz şeyler" yazdırıyor. Sanki iyi şeyler daha çok anda yaşanıyor ve yazının başına oturana dek zaten geçip gidiyor. Dilerim yazının başına oturana dek sen de iyi şeyler yaşıyorsundur ve burada elde kalan mutsuzluklar vardır. Ve dilerim ki elde kalan mutsuzluklar avuçtan kayıp giden su gibi yok olur da yazılar da neşelenir biraz :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet mutlu anlar yaşanırken güzel, aslında mutsuz olduğun anları kaleme almak duyguları çizmek satırlara sakinleştiriyor insanı. Farklı ve neşeli yazılarla döneceğim elbet sevgiler :))) Ayrıca çok teşekkür ederim

      Sil
  2. Sanki tüm zenginlikler ümitsizlikte, mutsuzlukta saklı. Bol mürekkepli, bol kuyruklu kelimelerle dans ediyorlar kağıtların üstünde. Yaşarken, soru işaretli ve meraklı bakışlarla yürüyoruz hepimiz, sonrası ise bol kapılı meydanda hangisini seçeceğimize karar vereceğimiz yere geliyoruz. :)
    Çok seçenekli zengin bir yazın hayatı diliyorum sana <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yorumunu hayranlıkla okudum diyebilirim. Hepimize aynı şekilde. Tam motivasyon devam ❤️☺️

      Sil
  3. Yazıyı okurken duygu yoğunluğunun içinde buluyorsunuz kendinizi. Bu yoğunluğun içinde merakınızı saklayamıyorsunuz. Bir sonraki cümlenin heyecanı sarıyor, önceki cümleyi okurken. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için. Yazdığını hisset, hissettiğiniz yaz devam ☺️

      Sil
  4. Merhaba, yeni açtığım ikinci bloguma beklerim ; Link : https://derdimizkitap.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil