Pub Story

, , 6 comments

Size 6 Nisan Cuma akşamı katıldığım "PubStory" etkinliğinden bahsetmek istiyorum. Yeni yüzlerle tanışmak ve hayatınıza yeni hikayeler katmaktan keyif alıyorsanız kesinlikle katılmanızı önerdiğim bir etkinlik.

Günümüz ilişkilerinin katili olan cep telefonları, başları eğik gezen ve gözleri gözlerinize değse hayatları değişecek olan insanlar. Bu katili yeni arkadaşlıklar belki de yeni ilişkilerle doğru kanaldan bütünleştiren güzel topluluk. Sosyalleşmeyi sevmeyen insanların bile oyunun içinde gerçek benliklerini bulduklarına şahit oldum. Pub Story kısacası nedir? Oyun oynayarak hem eğlendiğiniz hem de yeni insanlar tanıdığınız bir etkinlik.


Cuma akşamı saat 9 civarında Kadıköy semalarında güzel bir barda başladık. İlk önce aldığınız bilete karşılık size 4 adet oyun puanı pulu veriliyor. Oyunun başlama saatine yakın bir zaman aralığında oyunun nasıl olduğunu anlatan kısa bir konuşma ile devam ediyor. Herkese verilen grup kartları sizi bir takıma dahil ediyor. Takımınız için savaşın ve elinizden geldiğince puan toplayın önerisini vermeden edemeyeceğim. Çünkü sonunda kazanan takımı güzel hediyeler bekliyor. Oyun yaklaşık olarak 3 saat sürüyor ve 4 aşamadan oluşuyor. İlk aşamasında ısınma turları atılıyor. Burada biraz sosyal olmak önemli bir hal alıyor. Elinizde telefonunuz ve biranızla ilerlerken birini yakalayıp "Oyuna var mısın?" demeniz çok önemli. İnsanların zaten "hayır!" deme şansı çok düşük, kendinize güvenin. Karşısına geçtiğiniz anda oyunu kabul ettiğinde taş-kağıt-makas oynayarak kimin görev verip kimin görev alacağına karar vermeniz gerekiyor. Kazanan seçimi yapar ! İyi şanslar... Kaybederseniz elinizde bulunan yani size başta verilen oyun pullarından birini karşınızdakine kaptırırsınız. Kazanırsanız ise siz ondan alırsınız. Oyun aşama aşama devam ederken, joker soruları ile ortamı karıştırmaya da devam edeceklerine garanti veririm. Sınırlarınızı zorlamaya hazır olun. Gecenin sonunda ise takımınıza ait zarfın içine topladığınız puanları koyup isminizi yazmayı unutmayın. Siz de kazanabilirsiniz.

Benim gibi ilk bakışta insanlarla konuşmakta zorlanan bir insanın bile zevkle oynadığı bu oyunu şiddetle öneriyorum. Her aşamada bambaşka sorularla sizi zorlamayı bekleyen insanların içine dalın ve siz de onları elinizden geldiğince zorlayın. Bu 3 saatlik eğlencenin içinde 3 farklı insanla güzel bağlar kurdum ve hala iletişim içindeyiz. Neden siz de kendinize farklı bir hikaye yaratmaktan uzak olasınız ki? Bu aslında Pub Story kadar yakın. Belki de karşılarız.

Ayrıca size 6 Nisan akşamının PubStory temasını da ekliyorum, düşünmesi sizden;



Güzel hikayelere ve güzel insanlara. İyi eğlenceler...

6 yorum:

  1. Ya yabancı filmlerde görüyorum bu tarz etkinlikleri, buradan çıkan kız eski sevgilisi öldürüyor suçu etkinliktelere yıkıyor falan 😀 bir an aklıma o geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sadece filmlerde kalır. Ancak eski sevgili üzerine de bir sürü hikaye çıkıyordur eminim ki :))

      Sil
  2. İstanbul' da olsaydım katılırdım :) en azından arkadaşlarıma söyleyeyim, uğrasınlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece İstanbul'da değiller takip edebilirsin Adana, Eskişehir ve daha bir çok yere daha uğruyorlar. :)

      Sil
  3. ayy kadıköyde ha yakışır duymamıştım ama bi bakıyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip edersen, sadece kadıköyde değil bir çok yerdeler :)

      Sil